Közlekedés

BKV: decemberben olcsóbb jeggyel utazhatnak a gyerekek a Zugligeti Libegőn és a Budavári Siklón

Az utasok egészsége védelmében kézfertőtlenítő használata is biztosított.

2020.11.27 12:11MTI

Decemberben a gyermekek 100 forintos jeggyel utazhatnak az idén 50 éves Zugligeti Libegőn és a 150 éves Budavári Siklón - közölte a BKV pénteken az MTI-vel.

A társaság tájékoztatása szerint decemberben a libegőzésre minden nap 10-től 15.30-ig lesz lehetőség, a Budavári Sikló pedig reggel 10-től délután 6-ig várja az érdeklődőket.

Hangsúlyozták: az UNESCO-világörökség részét képező Budavári Sikló egyedülálló dunai panorámájával a főváros egyik közkedvelt látványossága, a gyermekeknek különösen nagy élmény.

Mint írták, a járványügyi biztonságuk érdekében a BKV kéri az utasokat a kormány, illetve a területileg illetékes önkormányzatok által hozott óvintézkedések betartására. Az utasok egészsége védelmében kézfertőtlenítő használata is biztosított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.