Járvány

Kis Grófo is koronavírusos, kórházba került

Kétoldali tüdőgyulladással küzd a mulatós sztár.

2020.11.26 08:30ma.hu

A Bors megszólaltatta Kis Grófo mulatós sztárt, aki a hét elején kórházba került magas láz és köhögés miatt. Mint ahogy a lapnak elmesélte, pozitív koronavírustesztet produkált, az orvosok pedig marasztalták a kórházban.

"Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és környezetére, már megéri beavatni az embereket. Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem" - kezdte a lapnak. Elvégeztek rajta egy CT-t, kiderült, hogy kétoldali tüdőgyulladása van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.