Járvány

"Fetrengtem a fájdalomtól" - nagyon megviselte a színésznőt a koronavírus

Három gyötrelmes hét alatt győzte le Papadimitriu Athina szervezete a koronavírust. A színésznő már gyógyultan üzeni a vírustagadóknak, hogy két olyan napot kíván nekik, amilyet ő átélt.

2020.11.24 09:03ma.hu

"Az első öt napon harminckilenc fokos lázzal feküdtem, gyakorlatilag az ájulás határán. Sem enni, sem inni nem tudtam, a mosdóba kúszva mentem ki. A láz után maradt a végtagfájdalom és a végtelen levertség, erőtlenség" - idézte fel a tüneteket a Jászai Mari-díjas színésznő, aki tizenkét napot töltött ebben az állapotban.

"Sokszor azt sem tudtam, nappal van vagy éjszaka. A legutáltabb ellenségemnek sem kívánom az érzést, amit megéltem. A legszörnyűbb az volt, hogy úgy éreztem, nincs testem. Volt talpam, bokám és egy agyam, amivel azon gondolkodtam: hova tűnt a testem? Vajon túlélem ezt az egészet? Rettenetes volt! Kimerítő, elkeserítő, félelmetes, borzasztó. Fetrengtem a fájdalomtól" - mesélte a Borsnak.

Papadimitriu Athina a vírustagadóknak is üzent. "Minden nagy arcú, ostoba vírustagadónak, aki azon viccel, hogy este nyolc és reggel öt között nem támad a vírus, aki nem érti, miért kell korlátozó intézkedéseket hozni, aki gúnyolódik a maszkviselőkön, üzenem, hogy kapjon az élettől csak két napot abból a pokolból, amit átéltem" - fogalmazott a színésznő.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.