Koronavírus

Kiengedték a kórházból Majkát, de még mindig pozitív a tesztje - videó

A zenész a szokásos Covid-naplójában és egy Instagram-bejegyzésben számolt be a fejleményekről.

2020.11.23 20:50ma.hu

"Még mindig pozitív vagyok, megjött a PCR-teszt. Jó lett volna negatívnak lenni. De úton vagyok haza" - számolt be videójában Majoros Péter.

Majka később egy Instagram-bejegyzésben köszöntet mondott a kórház dolgozóinak, barátainak, családjának és mindenkinek, aki támogatta ebben a nehéz időszakban.

"(...) Mikor ilyen szinten elkapja az embert a kórság, nagyon nagy szükség van azokra, akik mindennap újra, meg újra ki tudnak húzni a szarból. Én megtudtam, hogy emiatt nem kell izgulnom" - fogalmaz Majka, hozzátéve: a "profi kórházi dolgozókat" pedig "egyszerűen egyenként magához ölelné".

Mint írta: "Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója, az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban, hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva."

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.