Koronavírus

Megnyitja parkolóját a fővárosi önkormányzat a környéken lakók előtt

A parkolóhelyeket minden este hét órától reggel fél nyolcig használhatják a Városháza környékén lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők

2020.11.23 18:07MTI

Megnyitja parkolóját a fővárosi önkormányzat a környéken lakók előtt kedd estétől december 11-ig - tudatta a Főpolgármesteri Hivatal hétfőn az MTI-vel.

A Főpolgármesteri Hivatal III. számú udvarán lévő parkolóhelyeket minden este hét órától reggel fél nyolcig használhatják a Városháza környékén - a 1051-es, 1052-es, 1061-es, 1072-es és 1075-ös irányítószámú körzetekben - lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkezők - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Mint írták, a kijárási tilalom ideje alatt, este nyolc és hajnali öt óra között a kapukat bezárják, de egy később megjelölendő elérhetőségen lehet majd jelezni a kiállási szándékot ezen időtartam alatt is.

A városházi parkolás pontos lehetőségeiről kedden adnak majd tájékoztatást - közölték.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.