Tech

Hátborzongató rejtély után nyomoznak Eger városában - Miért tűntek el a madarak 2020 november közepén? - videó

Egy amatőr madármegfigyelő vetette fel a kérdést egy YouTube-videóban.

2020.11.21 21:30ma.hu

Fákkal, bokrokkal teli zöld övezetből jelentkezett be a videó készítője. Azt állítja, hogy Egerből eltűntek a madarak. A videó alatti kommentek is megerősítik ezt, mindenki hasonló tapasztalatról számolt be. A férfi amatőr madármegfigyelő, rendszeresen törődik a hazánkban telelő madarakkal is, mindig ad nekik élelmet. Most azonban érintetlenek a kis etetők. (Bár lehet, hogy a mi fülünk cseng, de mi 1:40-nél hallunk csicsergést. De mint tudjuk, egy fecske sem csinál nyarat...).

Mindenesetre figyelemre méltó, hogy a helyiek így figyelnek és aggódnak környezetükért, és reméljük, hogy hamarosan visszatérnek az énekesmadarak is a városba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.