Belföld

Helyreigazítás

A valótlan tényállításokért az egykor fideszes képviselő, Kupper András szíves elnézését kérjük!

2020.11.19 17:59ma.hu

A Ma.hu 2020.10.22. napján közzétett "Budapesti parkolás: kezdődnek a vizsgálóbizottsági meghallgatások" című cikkünkben valótlanul közöltük, hogy az egykor fideszes képviselő, Kupper András akár ügyvezetője, akár tulajdonosa lett volna olyan gazdasági társaságnak, amely a cikkben említett parkolási rendszer működtetésében részt vett. Ezzel szemben a valóság az, hogy az egykor fideszes képviselő, Kupper András sem vezető tisztségviselője, sem tulajdonosa még közvetett módon sem volt olyan gazdasági társasságnak, amelynek parkolási rendszer üzemeltetésében bármilyen szerepe volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.