Koronavírus

Majkának kétoldali tüdőgyulladása van: így érzi magát a rapper - videó

A koronavírussal megfertőződött rapper fokozottan veszélyeztetettnek számít, mivel szívproblémával küzd. Két napot töltött kórházban a Covid-19 miatt, most otthon gyógyul.

2020.11.12 08:22ma.hu

A koronavírussal megfertőződött Majka minden este bejelentkezik Youtube-csatornáján, hogy beszámoljon állapotáról. A legutóbbi videóban beszélt arról, hogy kétoldali tüdőgyulladása van.

"A tüdőm az most már fáj. Sajnos, az van, hogy először érzem a nagy levegővételeknél, hogy a tüdő nem túl jó. Emiatt be is vagyok sz.rva egy picit, de beszéltem egy-két emberrel, van egy ismerősöm, ő is azt mondta, úgy ment be a kórházba, hogy nem volt se köhögése, se semmi, csak magas láza volt, nem fájt semmije, és mondták neki, hogy kétoldali tüdőgyulladása van. És amikor benn volt utána hét napot, kapta a gyógyszereket, amikor kijött, gyakorlatilag akkor kezdett el fájni a tüdeje" - idézi a rappert a Blikk.

Azt is elárulta, jövő hét hétfőn csináltat egy tesztet. "Igazából nem is attól félek, hogy pozitív vagy negatív lesz, hanem attól félek, hogy akikkel beszéltem, azok mind azt mondják, hogy 3-4 hét akinek kétoldali tüdőgyulladása van, mint nekem" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.