Koronavírus

Látványos videóban mondott köszönetet Orbán Viktor

Szerdán volt az első olyan este, amikor már 8 óra után kiürült a város.

2020.11.12 07:49ma.hu

Este 8 óra és reggel 5 óra között kijárási tilalom lépett életbe, mindenkinek haza kell érnie este 8 óráig. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges.

A miniszterelnök látványos videóban köszönte meg a lakosságnak, hogy betartják a szabályokat.

Orbán Viktor egy gyorsított videót osztott meg közösségi oldalán, amelyben a Lánchídon áthaladó forgalmat mutatják. Este 8 óra után kiürül a Clark Ádám tér és a Lánchíd, látványosan csökkent a forgalom a fővárosban a kijárási tilalom miatt. Ezután Orbán Viktor fordult a kamera felé, köszönetet mondott.

"Köszönjük, hogy betartják a szabályokat. Tavasszal egyszer már sikerült, ha betartjuk a szabályokat és összefogunk, együtt újra sikerülni fog. Vigyázzunk egymásra!" - mondta a miniszterelnök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.