Szálló por

Többfelé csökkent a légszennyezettség, Budapesten is további javulás várható

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb előrejelzése szerint szombaton alacsonyan marad a légszennyező anyagok koncentrációja, és ez várhatóan hétfő estig így marad.

2020.10.30 14:37MTI

Többfelé csökkent a légszennyezettség, a fővárosban is további javulás várható.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ adatai szerint az előző napi tizenkettőhöz képest már csak hat településen - Budapesten, Tökölön, Szolnokon, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon - kifogásolt a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt.

A Főpolgármesteri Hivatal pénteken az MTI-vel azt közölte: az Országos Meteorológiai Szolgálat legújabb előrejelzése szerint szombaton alacsonyan marad a légszennyező anyagok koncentrációja, és ez várhatóan hétfő estig így marad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.