Járvány

Bochkor Gábor is koronavírusos

Bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést.

2020.10.30 07:10ma.hu

Bochkor Gábor is megfertőződött a koronavírussal. A műsorvezető a körülményekhez képest jól érzi magát, csak enyhébb tünetei vannak.

"A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok" - számolt be állapotáról a Blikknek csütörtök délután Bochkor.

Gábor gyorsan lépett, amint úgy érezte, gyengélkedik, azonnal riasztotta a munkatársait. Bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.