Koronavírus-járvány

Koronavírusos Pikó András, Józsefváros polgármestere

Elviselhetetlenségig fokozódó izomfájdalomtól szenved, de tüdőgyulladása szerencsére nincs.

2020.10.27 20:02ma.hu

"Most kaptam meg a koronavírus tesztem eredményét, mely pozitív lett" – adta hírül kedden hivatalos Facebook oldalán Pikó András.

Mint írja, október 23-án délután jelentkeztek nála a tünetek, tipikus, tüdőgyulladásra utaló jelek: száraz köhögés, enyhe láz és néha elviselhetetlenségig fokozódó izomfájdalom, a végtagok és a háta felé.

Szerencsére azonban kiderült, hogy tüdőgyulladása nincsen.

"Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy ez a betegség egyelőre nincs hatással az önkormányzat és a polgármesteri hivatal működésére. Általános helyettesem, Szili-Darók Ildikó alpolgármester vette át a feladataimat és az önkormányzat irányítását" – írja a polgármester, hozzátéve: ő maga otthonról segít a csapatának, ahogy az állapota engedi.

Hétfőn Borbély Lénárdról, Csepel polgármesteréről derült ki, hogy megfertőződött, őt kórházban kezelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.