Állati

Patkány mászott egy utas nyakába a 108-as buszon - videó

Úgy buszozott a rágcsáló, hogy se jegye nem volt, se maszkja.

2020.10.26 12:08ma.hu

Váratlan eseménnyel indult az Index egyik olvasójának a hete: a 108 E jelzésű BKK-buszon egy patkány mászott a nyakába. A rágcsálóról videót is küldött a lapnak.

A férfi hétfőn reggel munkába indult a 108 E jelzésű járaton, a busz hátsó részében foglalt helyet. Útközben egyszer csak arra lett figyelmes, hogy valami mászik a nyakában, de egy hirtelen mozdulattal lesöpörte, hiszen azt gondolta, csak egy bogár jött közelebb a megszokottnál.

Ám néhány másodperc múlva megrökönyödve pillantott oldalra: egy patkány járkált fel-alá a széken.

A kezdeti sokk után meg is örökítette a rágcsáló ténykedését a buszon.

András az esetet követően írt a BKK panaszkezelésnek is, egyelőre várja a választ.

De mivel bárki felszállhat egy tömegközlekedési eszközre, így nem gondoljuk, hogy az eset a közlekedési vállalat hibája lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.