Járvány

Három pedagógus koronavírusos Kaposváron, diákok tömegét küldték haza

A kontaktkutatás jelenleg is zajlik.

2020.10.21 20:54ma.hu

Hazaküldtek négy osztályt és négy csoportot, mintegy 180 tanulót a Munkácsy Mihály Gimnáziumból, miután három pedagógus koronavírustesztje pozitív lett - adta hírül a sonline.hu.

Gyallai Katalin igazgató a portál kérdésére megerősítette a hírt. Mint mondta: "A protokoll szerint hazaküldtük azokat, akik a tüneteket megelőző 48 órában negyed óránál tovább kontaktusban álltak az érintettekkel."

Hozzátette: a kontaktkutatás jelenleg is zajlik, eddig négy osztályt és négy csoportot, azaz mintegy 180 tanulót küldtek haza. A pedagógusok és a technikai dolgozók közül négy személy kapcsolatait vizsgálják a népegészségügy szakemberei, az intézményben hétfőn lesz újabb fertőtlenítés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.