Bűnügy

Brutális kegyetlenséggel végezte ki saját édesanyját a mohácsi tanár

A férfi komoly személyiségzavarban szenved és pszichiátriai kezelés alatt áll.

2020.10.21 10:16ma.hu

Brutális kegyetlenséggel végezte ki saját édesanyját egy mohácsi tanár - írja a Bors.

Az 50 éves, komoly személyiségzavarban szenvedő és pszichiátriai kezelés alatt álló férfi egy családi veszekedés alkalmával hosszú ideig kínozta megkötözött a és leragasztott szájú asszonyt.

Palacsintasütővel és húsklopfolóval ütötte a fejét, akkora erővel, hogy a serpenyő eldeformálódott, a klopfoló nyele pedig eltört. Ezt követően egy szőnyeggel letakarta le a nőt, késeket és vaskampókat szúrt bele, majd asztalokat, székeket és egy mikrohullámú sütőt pakolt rá.

A nő a tárgyak súlya alatt több óra múlva megfulladt.

A férfit másnap egy pécsi panzióban fogták el a rendőrök.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja a férfit, aki előkészítő tárgyalásán tagadta a bűnösségét, az állítva, hogy nem akarta megölni anyját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.