Állati

Itt a videó a Miskolcon kószáló medvéről

A Miskolci Önkormányzati Rendészet térfigyelő kamerájának felvételén jól látszik, hogy vasárnap hajnalban medve járt a diósgyőri városrészben.

2020.10.18 15:55ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu korábban beszámolt, medve kószált Miskolcon. Az állat a Testvériség utcán, majd a villamos síneken haladt a város felé, később visszafordult a Torontáli utcára, majd 0:49-kor az Őzugró utca felé haladva eltűnt a kamera látószögéből. A rendészek értesítették a rendőrséget, Miskolc MJV Önkormányzata pedig haladéktalanul felvette a kapcsolatot a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, valamint a Vadaspark szakembereivel.

A helyi polgárőrség őrjáratot szervezett vasárnap délutánra a területen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.