Koronavírus

Orvosok és szakdolgozók az áthelyezésekről: káosz és bizonytalanság - videó

A székesfehérvári kórházban például egyik nap még 57 embert akartak átvezényelni a fővárosi Korányi Kórházba, végül másnap csak 18 nővér ment.

2020.10.13 08:13ma.hu

Káosz és bizonytalanság - így jellemzik orvosok és szakdolgozók az egészségügyben folyamatosan zajló áthelyezéseket. A székesfehérvári kórházban például egyik nap még 57 embert akartak átvezényelni a fővárosi Korányi Kórházba, végül másnap csak 18 nővér ment. Az RTL Híradónak nyilatkozó egészségügyi szakértő szerint nem egyedi az eset. Közben az egészségügyben dolgozók attól tartanak, ha aláírják az új szolgálati jogviszonyról szóló szerződést, mindennaposak lesznek a hasonló átvezénylések.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.