Választás-időközi

Biró László gratulált Koncz Zsófiának a borsodi választási győzelméhez

Hiszi, hogy a megyei közgyűlésből végig tudja majd kísérni Koncz Zsófia munkáját, és a képviselő meg fogja tudni valósítani azokat az ígéreteket, amelyek elhangzottak a kampányban.

2020.10.12 05:30MTI

Gratulált a borsodi időközi országgyűlésiképviselő-választáson elért győzelméhez Koncz Zsófiának (Fidesz-KDNP) Biró László (Párbeszéd-MSZP-DK-Momentum-LMP).

Vasárnapi tarcali sajtótájékoztatóján az ellenzéki összefogás közös jelöltje köszönetet mondott azoknak, akik az érintett 42 településről elmentek szavazni. Ugyanakkor hozzátette, hogy "ez most sajnos kevés volt".

Biró László azt mondta: hiszi, hogy a megyei közgyűlésből végig tudja majd kísérni Koncz Zsófia munkáját, és a képviselő meg fogja tudni valósítani azokat az ígéreteket, amelyek elhangzottak a kampányban.

Megköszönte a pártoknak, hogy össze tudtak fogni, a rájuk szavazóknak pedig azt, hogy megértették ennek jelentőségét.

"Egy nagyon szoros választás volt. Hiszek benne, hogy 2022-ben sikerülhet, most viszont mindenkit arra kérek, hogy ne csüggedjen. Én sem csüggedek, igyekezni fogok a megyei közgyűlésből teljesíteni majd azokat a munkákat, amiket rám róttak" - fogalmazott Biró László.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.