Gyász

Először beszélt fia elvesztéséről Benedek Tibor édesapja

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó júniusban hunyt el.

2020.10.09 18:14ma.hu

Június 18-án súlyos betegségben meghalt Benedek Tibor, háromszoros olimpiai, egyszeres világ- és egyszeres Európa-bajnok vízilabdázó.

A hír megrázta Magyarországot, de érthető módon leginkább a pólólegenda édesapját, Benedek Miklóst. A Kossuth-és Jászai Mari-díjas színész szombaton szólal meg először a tragédia kapcsán a szombat esti Húzós című műsorban.

"Aki ezt nem élte át, az nem tudja, hogy ez mi. Nagy dolgot vesztettem el. Nincs is mellette olyan más, ami fontos lenne "- idézi az ATV honlapja Benedek Miklóst, hozzátéve, hogy unokái vigasztalják leginkább a nehéz időkben.

A szombati beszélgetésből az is kiderül majd, hogy február után visszatér a színpadra, valamint mesél a Nemzeti Színházban töltött éveiről is. A teljes beszélgetés szombat este 22.50-kor lesz látható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.