Bűncselekmény

Meglopták Varga Judit igazságügyi minisztert

Tolvajok fosztották ki az igazságügyi miniszter sátrát, amikor nyáron a családjával kempingezett a Duna mellett.

2020.10.07 08:16ma.hu

"Magyarország csodái: kenutúra a Szigetközben; kifogtuk a dunai aranyhalat, kívántunk hármat és visszadobtuk" - kommentálta a közösségi oldalra feltöltött családi képeit július végén Varga Judit, ám a Blikk szerint a nyaralásra árnyékot vetett, hogy besurranó tolvajok pénzt és értékeket loptak el a sátrukból.

A bűneset a szigetközi Ásványrárón történt, helyiek szerint a miniszteren kívül másokat is megkárosított a kempingben egy szlovákiai banda.

A rendőrség korábban arról számolt be, hogy véget vetettek annak a lopássorozatnak, amit több megyét érintően követett el egy szlovák bűnözőcsoport kempingekben, panziókban, vendégházakban megszálló vendégek sérelmére.

Varga Judit nem nyilatkozott az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.