Média

Kovács Zoltán: letiltotta a kormány hivatalos fiókját a Twitter

Megtették a szükséges lépéseket, várják a Twittertől a hivatalos választ és magyarázatot.

2020.09.30 11:56MTI

Mindenféle előzetes magyarázat nélkül letiltotta Magyarország kormányának hivatalos fiókját, az About Hungaryt a Twitter - közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán a Facebookon.

Kovács Zoltán ezt rendkívül érdekesnek nevezte annak tükrében, hogy az Európai Bizottság éppen szerdán fogja publikálni első jogállamisági jelentését.

"Úgy látszik, végérvényesen beköszöntött a szép új világ, amelyben megtörténhet az az abszurd eset, hogy elhallgattatják a techóriások azokat, akik más véleményen vannak, mint a libernyákok" - írta.

Hozzátette, megtették a szükséges lépéseket, várják a Twittertől a hivatalos választ és magyarázatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.