Járvány

Kuncze Gábor koronavírusos, intenzív osztályon ápolják

A feleségét látogatta meg a kórházban, valószínűleg mind a ketten ott kapták el a fertőzést.

2020.09.27 12:10ma.hu

A Facebookon közvetítették élőben Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetőjének igehirdetését. Itt hangzott el, hogy Kuncze Gábor volt országgyűlési képviselő, egykori belügyminiszter, az SZDSZ korábbi elnöke megfertőződött koronavírussal és jelenleg intenzív osztályon ápolják - írja a szeretlekmagyarorszag.hu.

A lelkész azt is elmondta, hogy Kuncze a feleségét látogatta a kórházban, valószínűleg mind a ketten ott kapták el a fertőzést.

"Igen, a hír igaz, kórházban vagyunk, én intenzíven. Itt azonban vége a sztorinak, ugyanis gyógyulunk, hamarosan rendben leszünk" - írja Facebook-oldalán Kuncze Gábor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.