Erőszak

"Te is meg leszel semmisítve!" - halálos fenyegetéseket kapott a Mi Hazánk elnökhelyettese

Dúró Dóra pénteken megsemmisítette az óvodáskorú gyermekeknek szóló LMBTQSTB-mesekönyvet.

2020.09.26 17:48ma.hu

"Te is meg leszel semmisítve...", "Inkább téged kellene ledarálni...", "(...) óvatosan lépj utcára..." - ilyen és ezekhez hasonló, gyalázkodó tartalmú és halálos fenyegetéseket is kapott Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A párt szerint a négygyermekes édesanyát közösségi oldalain az "állandóan a toleranciáról harsogó aberráltak" fenyegették meg, mert pénteken megsemmisítette "a homoszexuális propagandagépezet legújabb kiadványát", az óvodáskorú gyermekeknek szóló LMBTQSTB-mesekönyvet.

Dúró Dóra sajtótájékoztatóján és a közösségi oldalain tett bejegyzéseiben is hangsúlyozta, hogy a Mi Hazánk nem fogja eltűrni, hogy a gyerekeket kitegyék a homoszexuális propagandának már azzal is, hogy már a mesekönyvekbe is becsempészik az abnormális életformát. "A Mi Hazánk politikusai nem hagyják megfélemlíteni magukat, továbbra is
harcolni fogunk a társadalomra, elsősorban gyermekeinkre veszélyes aberrált buzipropaganda ellen
" - írták.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.