Koronavírus-járvány

Kórházba került Pataky Attila, többen megbetegedtek a Eddánál

Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, valamint Gömöry Zsolt sincs túl jól.

2020.09.16 12:40ma.hu

Kórházban ápolják Pataky Attilát, az Edda frontemberét, Kicska László basszusgitáros karanténba pedig került, de betegséggel küzd Gömöry Zsolt billentyűs is – tudta meg a Blikk.

"Nagyon nem vagyok jól. Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is" – mondta a bulvárlapnak a 69 éves Pataky, aki lapinformációk szerint a Szent László kórházban gyógyul, arról viszont nem tudni, hogy pontosan mivel kezelik.

Gömöry Zsolt saját elmondása szerint "nagyon ramatyul" van, de nem biztos, hogy a koronavírus miatt, a teszteredményre még várnak. Kicska László a Blikk megkeresésére annyit árult el, hogy nehéz időszakon megy keresztül.

A lap megjegyzi, Pataky Attila fia, Pataky Gergő zenekara, a zömében régi Edda-számok feldolgozásait játszó Pataky Művek az utolsó pillanatban mondta le vasárnapi közreműködését az esélyegyenlőség napja alkalmából az Akvárium Klubban rendezett zenés rendezvényen.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.