Szavazás

Sándor Józsefet választották Vizslás polgármesterévé

A polgármester mellett a hat önkormányzati képviselőt is megválasztottak, 18 jelölt közül.

2020.09.14 06:30MTI

Sándor József(független) lett a Nógrád megyei Vizslás polgármestere - tájékoztatta a helyi választási iroda vezetője vasárnap este az MTI-t.

Babjákné Bocsok Anna elmondta, hogy a névjegyzékében szerepló 1072 választópolgár közül 684 járult az urnák elé. Sándor József 385, a szintén függetlenként induló korábbi polgármester, Angyal Jenő 277 szavazatot kapott, míg a munkáspárti Felföldi István 10-et. 12 voks érvénytelen volt.

Drajkó Ferenc, aki függetlenként indult a polgármesteri posztért, szerdán visszalépett a jelöltségtől.

A polgármester mellett a hat önkormányzati képviselőt is megválasztottak, 18 jelölt közül.

Az időközi önkormányzati választást azért kellett kiírni, mert a község képviselő-testülete június 25-én feloszlatta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.