Járvány

Koronavírusos lett a DK nyári egyetemének egyik résztvevője

Egyelőre nem tudják, hogy a résztvevő a 9 nappal ezelőtt végetért program idején is vírushordozó volt-e.

2020.08.22 09:17ma.hu

A DK szombati közleménye szerint a párt egy héttel ezelőtti nyári egyetemének egyik résztvevőjéről tegnap este kiderült, hogy koronavírusos.

A pártnál egyelőre nem tudják, hogy a résztvevő a 9 nappal ezelőtt végetért program idején is vírushordozó volt-e vagy a tábort követően kapta el a betegséget, de "a legkisebb járványügyi kockázat esetén is a legnagyobb körültekintéssel és óvatossággal" fognak eljárni.

A párt a közlemény szerint saját költségén biztosít koronavírus-tesztet a nyári egyetem valamennyi résztvevőjének és közreműködőjének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.