Bejrúti robbanás

Orbán Viktor a libanoni miniszterelnöknek: szívünk és gondolataink önökkel vannak

"Magyarország készen áll segítséget és támogatást nyújtani Libanonnak ebben a nehéz időszakban."

2020.08.05 10:20MTI

Levélben kondoleált Orbán Viktor miniszterelnök libanoni kollégájának, Hasszan Diabnak a Bejrútban történt tragikus robbanás kapcsán, amely számos emberéletet követelt és borzasztóan sok ember sérülésével, valamint óriási anyagi károkkal járt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerda reggel.

"A magyar nép nevében szeretném kifejezni legmélyebb együttérzésemet Önnek és a libanoni embereknek. Részvétünket fejezzük ki az áldozatok családjainak, gyors és teljes felépülést kívánunk a sebesülteknek" - írta a libanoni miniszterelnöknek Orbán Viktor. Hozzátette: "gondolataink és szívünk önökkel vannak".

A magyar kormányfő biztosította hivatali partnerét arról, hogy Magyarország készen áll segítséget és támogatást nyújtani Libanonnak ebben a nehéz időszakban - mondta a sajtófőnök.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.