Gyász

Újabb megrázó részletek a családi tragédiáról, amely során egy öngyilkos zuhant egy édesanyára

Összeroppant a gyásztól annak a fiatal nőnek a családja, aki tragikus körülmények között vesztette életét péntek délután a XI. kerületben.

2020.08.04 14:29ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, múlt pénteken tragikus körülmények között életét vesztette egy, a családjával éppen sétálni induló nő a fővárosban, miután rázuhant egy férfi, aki a 14. emeletről vetette ki magát.

B. Erzsébet hároméves kislánya és a babakocsiban fekvő másik gyermeke nem sérült meg, noha a babakocsi ripityára tört. Az asszony férje pár lépéssel lemaradva jött ki a házból.

"Egy hatalmas ordítást, majd egy puffanást hallottam. Gondolom, a férfi kiabált, amikor kivetette magát. Ezután már csak azt láttam, hogy férj próbálja leszedni a nőről a férfi mozdulatlan testét" – idézte fel a drámai pillanatokat egy szemtanú a Blikknek.

A lap információ szerint a pár nemrégiben Erdélyben járt, meglátogatták az asszony rokonait. Hazaérkezésük után karantén várt rájuk. "Amikor összefutottam velük a lépcsőházban, boldogan újságolták, hogy végre kijöhetnek a szabad levegőre. Első útjuk a játszótérre vezetett" – fogalmazott az egyik szomszéd.

A 14. emeletről leugró férfi vélhetően szerelmi bánatában hozta meg végzetes döntését. B. János légkondicionálót szerelni ment a házba, ám közben kaphatott egy hívást, ami mindent megváltoztatott - értesült a lap.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.