Gyász

Öngyilkos lett Bács-Kiskun megye volt főügyésze, aki a Simonka-ügyön és a Boldog-ügyön is dolgozott

Bogdán László, Cserdi polgármestere július közepén halt meg így.

2020.08.03 01:16ma.hu

Vasárnap hajnalban öngyilkos lett Bács-Kiskun megye volt főügyésze, Nánási László - írta a Hírklikk. Hatvan éves volt. A szomorú hírt a pestisracok.hu-nak is megerősítették.

Mint ismeretes, dr. Nánási Lászlót, Bács-Kiskun megye főügyészét, valamint dr. Dókáné, dr. Pályi Krisztina főügyész-helyettest Polt Péter 2019. november 15-én, azonnali hatállyal felmentette a beosztásából. Az ügyészség nem indokolta a döntést - de ezt nem is kell megtennie.

Sajtóhírek szerint az egyik legnagyobb hazai húsipari cég, a kiskunfélegyházi székhelyű Hungary Meat Kft. olasz tulajdonosának, Piero Pininek a büntetőügye sodorta el a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vezetőit.

Hadházy Ákos a Facebookon azt írta: "Tudni kell, hogy a Simonka-ügy és a Boldog-ügy felderítésének jelentős része is Kecskeméthez volt köthető."

Egyébként másfél éve a Fenyő-gyilkosságban nyomozó dandártábornok is öngyilkos lett.

Bogdán László pedig majdnem 3 hete

Esetében is sok kérdés merült fel...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.