Tragédia

Ezt a boldogságot tépte szét a felelőtlen öngyilkos

Ablakból kizuhanó ember esett rá egy nőre Budapesten, mindketten meghaltak.

2020.08.02 18:33ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, kiugrott egy emeletes ház 14. emeletéről öngyilkossági szándékkal egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre pénteken Budapesten. A 42 éves budapesti férfit és a 41 éves fővárosi nőt is hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak. A helyszínről egy féléves kislányt vittek kórházba. A babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült meg. Az asszony férje és nagyobbik gyermeke nem sérült meg, de mivel a nő férje végignézte a balesetet, jelenleg sokkos állapotban van. A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt.

"Az Összetartás Napján... Ezt a boldogságot tépte szét a felelőtlen öngyilkos aki a 14-ről vetette le magát pénteken fél 6 után Újbudán. Kész csoda a drámában , hogy a 6 hónapos unokám egy karcolással megúszta, pedig a babakocsi ezer darabra tört. Ne hívjatok, a beszéd még nem megy" - írta a Facebookon az összetört nagyapa.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.