Gazdaság

Közös megegyezéssel megszűnt Barna Zsolt, az OTP vezérigazgató-helyettesének munkaviszonya

Az OTP-csoport más társaságainál viselt vezető tisztségeiről is lemondott.

2020.07.20 18:19MTI

Közös megegyezéssel megszüntették Barna Zsolt, az OTP vezérigazgató-helyettesének munkaviszonyát 2020. július 20-án - közölte a pénzintézet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján hétfőn.

A tájékoztatás szerint az OTP Bank Nyrt.-nél fennálló munkaviszony megszüntetésével egyidejűleg Barna Zsolt az OTP-csoport más társaságainál viselt vezető tisztségeiről is lemondott.

Barna Zsolt munkaviszonyának megszüntetését követően az OTP Bank Nyrt.-n belül a bankcsoport-irányítási és operációs divízió vezetését a bank elnök-vezérigazgatója veszi át - közölte az OTP.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.