Járvány

Koronavírusos a győri Audi egyik dolgozója

Tünet- és panaszmentes, jelenleg a hatóság által elrendelt otthoni karanténban van.

2020.07.09 19:14ma.hu

Pozitív lett a győri Audi-gyár egyik alkalmazottjának koronavírus tesztje - közölte az Index érdeklődésére az Audi Hungaria Zrt. A cég hivatalos válasza szerint a teszt eredménye június 27-én vált ismertté.

"Tudomásunk szerint munkatársunk tünet- és panaszmentes, jelenleg a hatóság által elrendelt otthoni karanténban van. A kontaktkutatást a hatóság a járványügyi eljárásrendnek megfelelően elvégezte. A járványügyi hatóság hivatalból karantént további munkatársaknak nem tartott szükségesnek. Nincs tudomásunk más fertőzött kollégáról" - állt a cég írásos válaszában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.