Koronavírus

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani

Fokozatosan csökken az aktív fertőzöttek, a kórházban ápoltak és a lélegeztetett betegek száma.

2020.07.08 12:52MTI
Forrás: koronavirus.gov.hu

Továbbra is lecsengőben a járvány, de a készültséget fenn kell tartani - írta a koronavirus.gov.hu szerdán a honlapján.

Hozzátették: fokozatosan csökken az aktív fertőzöttek, a kórházban ápoltak és a lélegeztetett betegek száma. Az esetleges helyi csoportos fertőzéseket az operatív törzs, a járványügyi hatóság fokozott figyelemmel kíséri és megteszi a szükséges intézkedéseket.

A járványügyi készültséget továbbra is fenn kell tartani, ugyanis több országban emelkedik a fertőzöttek száma - szögezték le.

A koronavirus.gov.hu szerda reggeli adatai szerint Magyarországon öttel, 4210-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 589, immár negyedik napja változatlanul. 2885-en már meggyógyultak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.