Járvány

Megjelent a koronavírus egy sátoraljaújhelyi táborban

Két fertőzöttet találtak: egy délvidéki tanár és egy diák tesztje lett pozitív.

2020.07.08 09:21ma.hu

Koronavírus-gyanús esetek voltak a Rákóczi szövetség táborában Sátoraljaújhelyen - írja a hvg.hu.

A lapnak a tábor egyik lakója beszélt arról, hogy két fertőzöttet találtak: egy délvidéki tanár és egy diák tesztje lett pozitív.

A helyszínre kivonult az ÁNTSZ, a szoros kontaktokat szintén tesztelték. A táborban nagyjából 250-en vannak, Kárpát-medencei, diaszpórában élő középiskolások és egyetemisták. A tábor egyik vezetője a lapnak annyit mondott: két gyanús esetet találtak, az érintetteket elkülönítették, a tábor pedig folytatódik.

Mára ígértek bővebb tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.