20 métert zuhant

Siklóernyős-baleset: "Csoda, hogy még köztünk van" - videó

A landolást sérülés nélkül megúszta, ám amikor fölé szállt a katonai helikopter, a rotor szele leszakította a faágat, a siklóernyős pedig 20 métert zuhant.

2020.07.08 07:56ma.hu

Csoda, hogy még köztünk van. Ezt írta a barátja annak a siklóernyősnek az állapotáról, aki a segítségére siető katonai mentőhelikopter miatt kerülhetett életveszélybe. A sportoló vasárnap akadt fenn egy fán Vértesszőlősnél. A landolást sérülés nélkül megúszta, ám amikor fölé szállt a katonai helikopter, a rotor szele leszakította a faágat, a siklóernyős pedig 20 métert zuhant. Barátja szerint a felépülésére nagyon kevés esély van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.