Dohányzás

Elszívta egy teherautó forgalmiját egy 21 éves mezőcsáti férfi - videó

Nem volt papírja, okiratot szívott.

2020.06.28 01:47ma.hu

Elszívta egy teherautó forgalmiját egy 21 éves mezőcsáti férfi. A hideg elől húzódott be a teherautóba, amelynek sofőrje ott hagyta, nyitva a teherautót. Aztán rá akart gyújtani, csakhogy rájött, nincsen cigaretta-papírja, ezért a forgalmiból csavart magának cigit. Mivel a forgalmi elégett, az ügyészség közokirattal visszaélés miatt indított eljárást ellene és felfüggesztett börtönbüntetést javasolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.