Koronavírus-járvány

Hét újabb beteg van, viszont csökkent az aktív fertőzöttek száma itthon

Három krónikus beteg hunyt el Magyarországon a járvány következtében.

2020.06.24 09:24Ma.hu

Hét újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4114 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Meghalt három krónikus beteg, így 576 főre emelkedett az elhunytak száma. 2618-an már meggyógyultak, számuk egy nap alatt 18-cal nőtt.

Az aktív fertőzöttek száma 920 fő, 14-gyel kevesebb, mint kedden. 183 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 13-an vannak lélegeztetőgépen.

Az aktív fertőzöttek 39 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 48 százaléka budapesti.

Jelentősen csökkent a hatósági házi karanténban lévők száma: 3705-en vannak ilyenben, 488-cal kevesebb, mint az előző nap. A mintavételek száma 261 420-ra nőtt, 2559-et végeztek egy nap alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.