Állatvédelem

Két szatyor kutyát találtak az út szélén Miskolctapolcán

A négylábúak befogadót vagy végleges gazdit keresnek.

2020.06.22 03:30ma.hu

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány (MÁSA) Facebook-oldalára töltötték fel a képet a kiskutyákról. Mint írta a posztoló, Miskolctapolca Gyermekvárosi részével szemben, a Kőhíd utáni utcánál kiskutyákat találtak 2 szatyorba kitéve. Összesen 9 pici életről van szó. "Aki tud, segítsen, akár ideiglenes befogadással" - hívták fel a figyelmet a kicsikre.

FRISS: ideiglenes otthonuk már van a kiskutyáknak

Hála az égnek,angyali segítség érkezett Puskás Ildikó személyében, a Miskolci Második Esély Állatmentő Alapítványtól! - írta a kölyköket megtaláló hölgy a Facebookon. Mint írta, ennek köszönhetően gyorsan sikerült ideiglenes befogadót találni a picuriknak, amíg nem lesznek gazdisok.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.