Színes

Borászok borásza díj: célegyenesben a verseny

Célegyenesbe ért a Borászok borásza verseny: június 26-án derül ki, hogy 2020-ban ki lesz a Borászok borásza, ki kapja a Jövő Borásza Ösztöndíjat és hogy ki lesz a Borászok Barátja díj várományosa.

2020.06.20 05:30MTI

Rókusfalvy Pál, a verseny alapítója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában elmondta: az eddigi győztesek szavazzák meg minden évben a legjobb ötven borászt, ezt követően pedig a borászok maguk közül választják ki a legjobb ötöt. Az ötven borász egy-egy szavazattal, két fordulóban dönti el, hogy abban az évben kit emelnek a vállukra.

Rókusfalvy Pál felidézte, hogy március 7-én választották ki az öt legjobbat, akik közül három tokaji (Áts Károly, Bárdos Sarolta, Bodó Judit), egy szekszárdi (Heimann Zoltán) és egy villányi borász (Ipacs Szabó István).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.