Gyász

Mégsem együtt temetik el a Deák téri késelés két áldozatát

Június végén kísérik utolsó útjára a két fiatalt.

2020.06.09 12:07ma.hu

Nem lesz közös temetése a Deák téri brutális késelés két áldozatának – írta a Blikk. A lap információi szerint a végső búcsúztató a tervek szerint külön helyen és külön időpontban lesz, várhatóan június végén.

"László nagymamája nevelte Lacit és a kishúgát, miután a gyerekek édesanyja a közelmúltban meghalt. A nagymama gyakorlatilag még mindig nem fogta fel, hogy imádott unokája nincs többé. A fiú személyes holmijait már visszaadták neki a hatóságok" – mondta dr. Csapi Szilvia, a család jogi képviselője.

Az ügyvéd a lapnak azt mondta, hogy a büntetőeljárás mellett a család polgári peres úton kártérítést is követel majd a tragédia miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.