Megemlékezés

Trianon 100 - BKK: megáll egy percre a közösségi közlekedés az évfordulón

Aki csütörtök délután akár a közösségi közlekedés járataival, akár autóval utazik Budapesten, számítson egy rövid idejű torlódásra.

2020.06.03 03:54MTI

Megáll egy percre a közösségi közlekedés a trianoni békediktátum 100 éves évfordulóján - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A közleményben felidézték: Karácsony Gergely főpolgármester korábban arra kérte a főváros lakosságát, hogy a trianoni döntés századik évfordulóján, június 4-én, 16 óra 30 perckor álljon meg mindenki egy percre, hogy "közösen emlékezzünk Trianonra". Ebben az időpontban az utasok egy egyperces megemlékezést hallgathatnak, amelynek idejére leállnak a közösségi közlekedési járművek.

A BKK azt írta, hogy aki csütörtök délután akár a közösségi közlekedés járataival, akár autóval utazik Budapesten, számítson egy rövid idejű torlódásra, és a társaság javasolta, hogy utazás idejét ennek megfelelően tervezzék meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.