Földmozgás

Érezhető földrengés Győr-Moson-Sopron megyében

A földmozgást az epicentrum térségében több településen is érzékelték.

2020.06.02 01:23ma.hu

2020. június 1-én este 19 óra 24 perckor kisebb földrengés keletkezett mintegy 7 km mélységben a Győr-Moson-Sopron megyei Jánossomorjától 6 km-re Észak-Nyugatra. A földmozgás erőssége 2,3 volt a Richter-féle skálán.

Az MTA CSFK GGI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium közleménye szerint a földrengést az epicentrum térségében több településen - Jánossomorján, Mosonmagyaróváron - is érzékelték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.