Koronavírus-járvány

Hét hulladékudvar már újra üzemel Budapesten

Van olyan hely, ahol csak telefonon előzetesen lefoglalt időpontban vesznek át hulladékot.

2020.05.23 06:41MTI

Múlt pénteken két újabb hulladékudvart nyitott újra a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt., így már hét ilyen létesítmény üzemel Budapesten.

A társaság pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint május 15-én a IV. kerület, Ugró Gyula sor 1-3. és a XI. kerület, Bánk bán utca 8-10. szám alatti hulladékudvar nyitott ki.

A két legforgalmasabb hulladékudvarban - XV. kerület, Károlyi Sándor út 166. és XXII. kerület, Nagytétényi út 335. - előzetes időpontfoglalást vezettek be.

Ebben a két létesítményben szelektíven gyűjtött csomagolási vagy az adott hulladékudvarban leadható egyéb veszélyes hulladékot külön nem fogadnak, csak lom-, építési és bontási, valamint festékhulladékkal együtt - írták.

Hozzátették: a XVIII. kerület Besence utcában lomhulladékot csak telefonon előzetesen lefoglalt időpontban vesznek át.

A hulladékudvarok nyitvatartása, elérhetősége és a hulladékleadás szabályai a www.fkf.hu/hulladekudvarok-koronavirus-jarvany-miatt-eletbe-lepett-valtozasok címen érhetők el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.