Állati

T-rexet fotóztak a Balatonon

Azt eddig is tudtuk, hogy a Balatonon minden IS van, de tyrannosaurust eddig még nem sikerült lencsevégre kapni...

2020.05.19 13:28ma.hu

Ellepték a világhálót olyan képek, amelyek azt mutatják, hogy a koronavírus-járvány miatt visszavonuló emberiség hatására rég nem látott élőlények, növények és állatok, jelennek meg egyes vidékeken.

Nos, az egykoron német turisták paradicsomában most az őshüllők is megjelentek, és nemcsak napoznak, hanem SUP deszkán állva Fonyód térségben élvezik a vizet. Mondhatni, szinte otthon van, hiszen a jellegzetes hullámtörő balatoni kövek egyidősek az őshüllőkkel.

Nagyon régen egyébként tényleg cápák, mamutok, 3 ujjú őslovak, sárkányok és dinoszauruszok is benépesítették a vidéket - írta a Like Balaton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.