Állatvédelem

Ha épp nem ölik a gólyákat, akkor a balszerencse sújt le rájuk

Kilyukadt a fészek, öt tojás tört össze.

2020.05.11 18:19ma.hu

Rossz hírt osztott meg a Madárpark és Vadmadár-mentőközpont. Ismeretlen módon kilyukadt egy gólyafészek közepe, mind az 5 tojás kiesett, rá alul egy kőre, így mind összetört. Azaz mind az 5 embrió elpusztult. "Előzőleg Szofi nagyon áskált, mélyítette a költőcsészét. Lehet, túl mélyen sikerült. A lyuk fentről lefelé tölcséres, azaz fentről készült. Idei fészkelésnek annyi" - írták a Facebookon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.