Koronavírus

Két hét karantén után ismét munkába állt Győr polgármestere

Három koronavírus tesztje is negatív lett Győr polgármesterének, aki így - két hét után - péntektől a megyeszékhely városházáján és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban is elláthatja feladatait.

2020.04.17 16:16MTI

Dézsi Csaba András azután vonult karanténba, hogy második, önköltségen végeztetett tesztje pozitív lett április 1-jén. A városvezetőnek enyhe tünetei voltak.

Nemcsak a polgármester, hanem Radnóti Ákos alpolgármester is munkába állhatott két hét karantén után.

Dézsi Csaba András és Radnóti Ákos is azután végeztette el a tesztet egy magánlaborban önköltségen, miután kiderült, hogy a város jegyzőjének, Lipovits Szilárdnak pozitív eredményt mutatott a koronavírustesztje és tünetei is voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.