Járvány

Átmenetileg új helyen működik az ortopédiai klinika a fővárosban

Az ideiglenes áthelyezésre a járványügyi helyzet miatt, a koronavírusos betegek ellátására való felkészülés keretében került sor.

2020.04.07 17:03MTI

Keddtől új helyszínen, a I. sz. sebészeti klinika épületében működik a Semmelweis Egyetem ortopédiai klinikája. Az ideiglenes áthelyezésre a járványügyi helyzet miatt, a koronavírusos betegek ellátására való felkészülés keretében került sor - tájékoztatta a fővárosi intézmény kedden az MTI-t.

Mindkét klinika az I. sz. sebészeti klinika Üllői úti főbejáratán keresztül közelíthető meg gyalogosan; ott történik meg az előzetes, a koronavírus-gyanút kiszűrő állapotfelmérés és a beléptetés.

A mozgásukban jelentősen korlátozott betegek autóval a tűzoltókapun (Szigony utca-Apáthy utca sarok) vihetők be, az ő állapotuk felmérése a központi betegellátó épület portáján történik, onnan kísérik át a őket a klinika új helyszínére.

Az ortopédiai klinika az I. sz. sebészeti klinika telefonszámain érhető el ezentúl - hívták fel a figyelmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.