Koronavírus-járvány

Így köszönik meg a Soponyaiak mindenkinek az áldozatos munkát

Szücs Norbert polgármester szükségesnek érezte a kollektív köszönetnyilvánítást annak reményében, hogy ezzel a mindannyiunkért dolgozóknak további munkájukhoz erőt, kitartást és motivációt ad.

2020.04.03 12:24ma.hu

"A napjainkban tapasztalható, rendkívül nehéz helyzetben szükségét éreztem annak, hogy Mi, Soponyaiak is köszönetet mondjunk azoknak az egészségügyi dolgozóknak, az Országos Mentőszolgálat és a rendvédelmi szervek munkatársainak, a bolti dolgozóknak és azoknak a Honfitársainknak, akik emberfeletti erővel, megfeszített munkával, óriási áldozatok árán immáron hosszú hetek óta magukat a vírusfertőzés közvetlen veszélyének kitéve értünk dolgoznak" - írta Szücs Norbert polgármester Facebook-oldalán, bízva abban, hogy ezzel munkájukhoz erőt, kitartást és motivációt adhat mindenki nevében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.