Koronavírus-járvány

Barta Sylvia is koronavírusos

Ízületi fájdalmai voltak és láza, eleinte azt hitte, hogy megfázás vagy influenza.

2020.04.02 10:30ma.hu

"Remény" - ezzel a rövid szöveggel és a "karanténban" hashtaggel tett ki fotót Instagramon Barta Sylivia néhány nappal ezelőtt. Mint utólag kiderült, a TV2 időjárás-jelentője is megfertőződött koronavírussal. A Borsnak beszélt arról, hogy mi történt vele. "Ízületi fájdalmaim és lázam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza" - mondta a lapnak.

"Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom" - árulta el. "Azonban egy idő után mégis elkezdtem gyanakodni, felhívtam az orvost, és a tesztet szükségesnek ítélte meg. Sajnos pozitív lett, és erről vasárnap értesítettem is a TV2-t is."

Mint elmondta, hogy több mint három hete nem járt emberek között, de egy darabig ez még így lesz. "A legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik. A TV2 szigorú biztonsági protokollja miatt nem tudom, mikor dolgozhatok újra, de most nem is ez a lényeg!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.