Földmozgás

Kövér László táviratban ajánlott segítséget Horvátországnak

Két erőteljes földrengés is megrázta a térséget.

2020.03.23 09:30MTI

Kövér László házelnök Gordan Jandrokovic horvát házelnöknek írt táviratában segítséget ajánlott a földrengés sújtotta Horvátországnak.

Az MTI-hez vasárnap este eljuttatott táviratában Kövér László azt írta: megrendüléssel értesült a Zágrábot és környékét sújtó mai földrengésről. Őszinte együttérzését fejezte ki, hogy "a már járványügyi veszélyhelyzetben élő horvát polgároknak e félelmetes természeti helyzettel kellett szembenéznie".

A házelnök maga és az Országgyűlés nevében biztosította a horvát házelnököt és a horvát Szábort arról, hogy Magyarország ebben a nehéz időszakban kész segítséget nyújtani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.